Paraguay
Door: Wouter
Blijf op de hoogte en volg Wouter
04 Augustus 2011 | Paraguay, Pedro Juan Caballero
Na de Pantanal ben ik verder gegaan naar Bonito. Een klein stadje die alleen via "dirt roads" te bereiken is. Die zouden we in Nederland vergelijken met een omgeploegde akker maargoed. Bonito is een plek waar je heel goed kan snorkelen en duiken, en dan vooral als je veel geld hebt. Alles was zo ontzettend duur, dat sloeg nergens meer op. Toch ben ik een dag wezen snorkelen en heb een grot bezocht, allebei erg mooi. Heb ook maar een rustdag ingelast ook ivm het weer wat niet meezat.
Ben gister met de bus van Bonito (vertrek 5.30!!) naar de grens met Paraguay gegaan. Kwam om 12u aan bij de grens waar ik vervolgens van hot naar her werd gestuurd voor de broodnodige stempels die ik nodig had. Die kostten me uiteindelijk 4uur..heb gisterenavond meteen een busticket weer geboekt voor vandaag. Vertrek vandaag om 4u naar Concepcion. Schijnt een leuke stad te zijn ergens in het midden van Paraguay. Kan vanaf nu mijn spaans gaan oefenen(bedankt voor het boekje Kelly ;)) want niemand spreekt hier ook maar een woord engels..
04 Augustus 2011 - 18:46
Dorien:
Hoi Wouter,
Wat een avonturen! Zo te zien heb je het wel na je zin daar..!
Ik wens je nog heel veel plezier toe,
Groetjes Dorien -
07 Augustus 2011 - 20:45
Pief Paf Poltje:
ELLIE!
Jezus wat een avonturen! Ik heb zelf ook pas een wildlife safari gedaan maar dat was in het schuurtje van de WKN..
Geniet ervan Boyo, en pas op voor al die leipe beesten daar! -
07 Augustus 2011 - 21:48
Kelly:
Een nieuw berichtje, wat leuk!!
Reisverhalen blijven geweldig, vooral omdat ik er al helemaal beelden bij vorm. Brazilië lijkt me echt een geweldig land! Ben blij dat je wat aan mn boekje hebt.. hoop dat je mn andere kadootje nog niet nodig hebt gehad;) Blijven genieten Wout en spreek je snel weer!! Kusss -
10 Augustus 2011 - 06:22
Thijs:
Hey Jeroen Dubbeldam,
Klinkt allemaal weer erg goed! Wat mij opvalt is dat de liefde voor vogels toch diep verankerd zit in de familie Noordam. Ga zo even je foto's bekijken, ben erg benieuwd! Reis je nog veel solo of heb je wat mensen leren kennen waar je dingen mee doet. Veel plezier nog, maar ik wil dat je weet: meestal ben ik voor Anti-Concepcion. Als je dat niet doet achtervolgen de Zuid-Amerikaanse kids je waarschijnlijk je hele leven.
Dikke kus van je neef -
11 Augustus 2011 - 13:50
Daan:
Klinkt fantastisch allemaal, Wouter!
Ik denk dat veel mensen betaald zouden willen worden voor hetgeen dat jij (terecht) met plezier doet....
Ik ga over 3 weken ook naar Amerika, maar dan het noordelijke deel :)
Ga zo door!